sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Elonmerkkejä! :)

Siis KÄÄK! Apuvah, onpa taas tullut vietettyä hiljaiseloa... Asiaa on kyllä ollut, mutta aikaa ei niinkään - eikä energiaa (kuka lie käynyt varastamassa).

Tässähän on tapahtunut ihan älyttömästi kaikkea. Töissä on ollut kiireitä ja vapaa-aikaa ei oo ikinä riittävästi ja... Ja niin, olihan tuossa yks ihan jees kuntosalivalmentajan koulutusviikonloppukin! ;) Jeee!! Se oli ihan HUIPPU!! Tarkisteltiin siellä mm. oikeita suoritustekniikoita ja kävi ilmi, että mulla on notkoselkä ja ylitaipuvat nivelet (täytyy olla tarkkana näissä). O-ou... Mutta näillä mennään! :D

Kuunvaihteessa on sitten tiedossa toinen koulutusviikonloppu ja LISENSSIKOE! Huhhuh, kun vähän meinaa hermostuttaa tuo lisenssikoe. Tekniikat ja kaikki tietämys pitää olla hanskassa siinä vaiheessa. Harjoitusta, harjoitusta! Kunpa vain tuo vapaa-aika riittäisi... Koulutusviikonlopun jälkeen on teoriakoekin, mutta se ei mua niin pelota. Enemmän tuo käytännön näyttö pistää housunpuntit tutisemaan. *glups*

Ja yhdelle koekaniinille oon jo tehnyt kuntosaliohjelman ja neuvonut ohjelman liikkeet läpi. Se oli ihan älyttömän kivaa!! Tuo on kyllä niiiiiiin mun juttu! :) Ensi viikolla on luvassa jälleen uusi kuntosaliohjelma jälleen uudelle koekaniinille, jeij! Can't wait!

Mun opiskelumotivaatio on siis kerrankin kohdillaan! Eipä oo aiemmissa opinnoissa tainnut ikinä näin korkealla käydäkään. Koulutuspäivät olivat hyvin, hyvin mielenkiintoisia. Paljon oli tärkeää asiaa - osa vanhan kertausta ja osa ihan uutta tietoa. :)

Ja on ollut mielenkiintoista huomata, että kun ystäväni kertoo minulle joutuneensa pitämään loukkaantumisen takia taukoa kuntosalista, aivoissani alkaa heti raksuttaa miten hänen kannattaisi aloitella treenaaminen tauon jälkeen. Tai kun näen jonkun tekevän askelkyykkyä niin, että polvet menevät varvaslinjan yli, korjaan mielessäni hänen tekniikkaansa. Kyllä sinne päänuppiin ilmeisesti jotain on mennyt perille! :D

Tämä oli nyt vain tällainen pikapostaus. Elossa ollaan edelleen ja yritän töräytellä elonmerkkejä jatkossa vähän useammin ;)


2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, kiinnostais tuo homma kyllä niin itteänikin! Pitäis vaan löytää töitä että sais kustannettua opiskeluja :D Muutenkin alkaa pää lahoamaan pikkuhiljaa kotipäivistä... Huoh.
    Munkin pitäis lopettaa salitauko tuossa parin viikon päästä kun lähelle avataan vihdoin edullinen sali jonne raaskin mennä. En malttais odottaa että saa edes salireissujen avulla vähän täytettyä kalenteriin menoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sinäkin pääset joskus opiskelemaan traineriksi! Tsemppiä sen unelman toteuttamiseen! :) Jeee, ihanaa! Kyllä tuo salilla käynti on sellainen elämän eliksiiri ja arkipäivien piristäjä, että mukavaa kun sinäkin pääset jälleen salille ja treenien pariin! :)

      Poista