maanantai 30. syyskuuta 2013

Valaiseva viikonloppu

Tsau! :)

Takana vapaa viikonloppu ja tuli kyllä tarpeeseen! Viime viikko oli todella turhauttava ja hampaita sai kiristellä ja kieltä purra. Huhhuh. 

Liikuntakin jäi tooooosi vähälle, mikä suorastaan harmittaa. Mööh! Mutta juoksut on juostava. Piste. Tarkoittaa, että lauantaiaamuna vetäisin viikon ekan lenkin ja sunnuntaiaamuna toisen. Ja koska viikko 8 viimeistä päivää vedeltiin, niin oli tehtävä samalle päivälle toinenkin juoksulenkki. Viime viikolla lenkit sisälsivät 5 min reipasta kävelyä, 28 min hölkkää ja 5 min kävelyä. Lauantain lenkissä tein sellaisen virheen, että juoksin liian kovaa. Kylkeen alkoi sattua kesken kaiken ja oli pakko kävellä pari askelta, että sai sykettä edes vähän laskemaan. Sunnuntaiaamun lenkillä osasin ottaa rauhallisemmin eikä jaksamisen kans ollut mitään ongelmia - fiilistä laskivat vain hirvimiehet (olin kuvitellut saavani hölkätä ihan rauhassa, kun kerran maalla oltiin ja vielä sunnuntaiaamuna). Sunnuntai-iltana palattiin takaisin kaupunkiin ja lähdinkin heti ensitöikseni iltalenkille. Lenkki meni ihan hyvin - mitä nyt jalat huusivat hoosiannaa! :D Koko ajan hölkkä/juoksu sujuu helpommin ja helpommin. En olisi 8 viikkoa sitten uskonut, että koittaa päivä, jolloin jaksan hölkätä noin paljon ja vielä nautin siitä! Ihan mahtavaa! Tällä viikolla teen vielä juoksuohjelman viimeiset lenkit (5 min reipasta kävelyä, 30 min hölkkää ja 5 min kävelyä) ja son sitten siinä! :) Aiemmin vähän haaveilin, että olisin jatkanut 10 km juoksuohjelmaan, mutta nyt on tullut LITE, joten juoksuohjelmat saavat jäädä tältä erää tähän.

Viikonloppuna annoin itselleni omaa aikaa. Tapasin sukulaisia, vietin aikaa vanhempieni kanssa, kävin noilla lenkeillä, mietiskelin unelmiani ja huoliani, lueskelin lehtiä... Viikonloppu oli valaiseva ja nyt minulla on suunnitelmia! Selkeitä, innostavia suunnitelmia! En uskalla niistä tässä vaiheessa enempää puhua, sillä ne ovat vielä niin keskeneräisiä. Täytyy ensin hioa niitä ja katsoa toteutuvatko ne. Mutta jos kaikki menee hyvin, niin tulen kertomaan teille ihania uutisia jonkin ajan kuluttua! :)

Tällaiset olivat iltalukemiseni lauantaina:

Lite-ohjeita (jeeee!) ja Hyvä terveys-lehti

Hyvä terveys-lehden mielenkiintoisin juttu: Hyvällä sykkeellä
Nyt hurahtaakin käyntiin viimeinen rento viikko pitkään aikaan. Täytyy hyvästellä laiskottelu, vapaasyönti ja herkut (suklaata tulee ikävä). Ensi viikolla pärähtää omalta osaltani käyntiin Lite ja sitä kestää 10 viikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti